Ollie přišla podpořit Báru na vernisáž:

Ollie přišla podpořit Duckarku a Baru na vernisáž významného českého umělce Josefa Rataje, která se uskutečnila 27. dubna v prostorách Vnitroblock. Tady se začíná psát další čistě český příběh dvou žen, které spolu velmi úzce spolupracují a ač na startu budou stát proti sobě, stále zůstanou kamarádkami a obě holky si budou pomáhat.
  • Ollie: “ Bára je super baba, tenhle projekt je tak šílený, že i mě samotnou zajímá jak to Bára s Kachnou zvládne. Budu se snažit Báře pomoct jak jen budu umět, nejen před závodem, ale hlavně při samotném Dakaru Classic. Přece jen už mám zkušenosti ze 4. dokončených Dakarů. Moc si vážím našeho přátelství, které je v čistě ženském motoristickém prostředí velmi ojedinělé. „

 

Výstava i auto uvidíte ve Vnitrobloku do 5. května – koupí obrazu můžeš pomoct i ty:

🎗️Koupí obrazu od Rataje budete moci podpořit závodnici Báru v soutěži Dakar Classic, která se na tomto voze vydá na závod.
⚙️Na jeho technické úpravě se podílejí špičky mezi českými mechaniky, originální design vozu a celého projektu DUCKAR je dílem předního českého pop-artového umělce Josefa Rataje.