Testujeme – přenosnou nabíjecí stanici DronPro 2400W:

Czech Samurais team právě testuje přenosnou nabíjecí stanici. Jak test probíhá se dozvíte na sociálních sítích, Instagram –  Ollie Roučková. Kde uvidíte den po dni zapojení produktu do běžného života rally závodnice. Kde všude se dobíjecí stanice hodí, jestli dokáže i zachránit život rybičkám a to pozor mořským rybičkám???? Ten kdo zná mořský svět tak ví, že tyhle potvory jsou hodně náchylné na jakoukoli změnu. A to nemluvě o plánované odstávce elektriky, kde by měla dobíjecí stanice suplovat běžnou elektřinu po několik hodin. Ale o tomto mořském dobrodružství, až po otestování.

Jedeme na Motocykl 2023:

Nejbližší testování se bude týkat výstavy Motocykl 2023, která proběhne již od tohoto čtvrtka do neděle v Pražských Letňanech. Kde uvidíte stanici na vlastní oči v plném nasazení. Kávovar, lednice, dobíjení telefonů a dalších elektro vymožeností, které Czech Samurais nutně potřebuje.  Přijďte se za námi podívat na stánek v hale číslo 2. Kde jsme v dobré společnosti PSI Hubík, Jawa, Segway…..

 

OTEVÍRACÍ DOBA

2. – 5. 3. 2023

 

ČTVRTEK          09.00 – 19.00 HOD.

PÁTEK               09.00 – 19.00 HOD.

SOBOTA            09.00 – 19.00 HOD.

NEDĚLE            09.00 – 17.00 HOD.

 

 

 

Perfektní kapacita nabíjecí stanice DronPro

Ve srovnání s přenosnými elektrárnami 600W, 1200W a 1800W má přenosná elektrárna 2400W větší kapacitu a dosahuje 2232Wh; je vybavena vynikajícím systémem správy baterií (BMS), který je chráněn zařízením pro regulaci teploty, napěťovou ochranu, nadproudovou ochranu a ochranu proti zkratu, prodlužuje životnost přenosné elektrárny a poskytuje uživatelům větší ochranu.

Napájení baterie LiFePO4

Ve srovnání s jinými lithiovými bateriemi mají baterie LiFePO4 velmi důležitou výhodu – tepelnou stabilitu a chemickou stabilitu, což může zlepšit bezpečnost baterie. LiFePO4 baterie může poskytnout 2500 cyklů a více než 10 let životnosti baterie.

Napájejte 14 zařízení současně

2400W přenosná elektrárna DronPro s výkonným výkonem až pro 14 zařízení s celkovou kapacitou 697500mAh. Ideální all-in-one přenosná nabíjecí stanice pro venkovní párty, ke

mpování a situace, když je váš domov bez proudu.

 

Binaurální design

Robustní dvojitá rukojeť pro snadné přenášení a k dispozici 3 režimy svícení (Low-Full-SOS), které lze snadno přepínat. Nouzová svítilna s vysokou svítivostí 7W na zadní straně je vhodná pro přivolání pomoci ve volné přírodě a dokáže osvítit velkou plochu. Skvělé pro venkovní kempování.