Chropyňská strojírna s námi na Dakaru Classic 2023:

Z technického hlediska naše dva SAMURAISKÉ speciály již známe. Nyní se zaměříme na dílčí spolupráce, které dělají celek. Ano tak to prostě je. My si vážíme každé spolupráce, větší i menší. A o to víc si vážíme všech našich partnerů, kteří v nás vkládají důvěru už pěknou řádku let.

Myšlenka dakarového Samuraie vznikla před dvěma lety, kdy jsme oslovili Chropyňské strojírny aby s námi byli u vzniku, ale i u závodění. Projekt Z kopřiv na Dakar se zhmotnil, my jsme nabrali potřebné zkušenosti a v letošním roce nám na startu stály hned dva závodní vozy – Suzuki Samurai, Toyota Landcruiser. A i pro letošní ročník s námi po boku jela Chropyňská strojírna, která nám vybavila oba dva závodní stroje i našeho doprovodného Medvěda – spojovacím materiálem, železy, plechy a dalším potřebným materiálem.

„Dakarem žijeme celý rok, nejen my závodníci, ale i naši mechanici. Letošní ročník se nám povedl nad očekávání, máme nelepší ČESKOU posádku v kategorii Classic, my s Jiřím jsme urvali 3. místo v kategorii HO. A to zejména našim partnerům, fanouškům, a všech, kteří nám pomáhali ať už se stavbou aut, nebo vybavením zázemí.  Za celý tým bych chtěla poděkovat Chropyňské strojírně za podporu. Moc se k vám těšíme na sportovní den, kdy společně zažijeme spoustu zážitků, ale hlavně se potkáme s partou úžasných lidí.“ – komentuje Ollie Roučková pilotka Suzuki Samurai

Více o Chropyňské strojírně:

Chropyňská strojírna je významným dodavatelem svařovacích, montážních a dopravních linek určených především pro automobilový průmysl ve střední a východní Evropě. Výrobní program společnosti je tvořen výrobou svařovacích a montážních přípravků, jednoúčelových strojů, forem pro vstřikování plastů, kontrolních zařízení, elektrorozvaděčů a elektroinstalacemi.

Společnost zajišťuje služby v oblasti engineeringu a vedení projektů nejen pro nové průmyslové linky, ale také v oblasti jejich úprav či relokací. Našim zákazníkům se snažíme nabídnout nákladově efektivní a inovativní řešení na nejvyšším stupni kvality….