Rally Železné hory i přes lehké turbulence za námi a s ní i první místo!

Už po několikáté se stal STAR RALLY PRAVIDELNOSTI neodmyslitelně součástí Rally železné hory. Tato oblíbená rally, má poměrně dlouhou historii, s tímto názvem se koná od roku 2009. Závod se řadí do seriálu ČMPR – Českomoravského poháru.

Naše posádka se postavila na start kategorie Pravidelnost s dvojkovým Golfem, který už je řádným veteránem. Před diváky prolítli na plný plyn 2x 4 ostré erzety.

  • Ollie Roučková dodává z pozice navigátora –„Během závodního dne jsme se potýkali s problematikou nepřilnavosti gum, proto jsme zvolili lehčí tempo a zaměřili jsme se hlavně na co nejpodobnější časy v jednotlivých erzetách. Přesně tak jak se rally pravidelnosti jezdí. Nakonec jsme v cíli vyzdvihli zlatý pohár!“ 
Po rally se Ollie s Ondřejem vydali rovnou do roudnických dílen, kde se připravují oba dva Dakarské speciály, a rovnou se zapojili do příprav. Czech Samurais tým přislíbil, že své závoďáky představí v říjnu i s doprovodnou technikou. A jak jinak než v závodních barvách, které dle slov Ollie – budou absolutně odlišné oproti loňskému roku. Co se aut týče.
Fotografie Petr Šedivý