Příští víkend společně na Motovíkendu:

  • Testovací jízdy na Motovíkendu: vše, co potřebujete vědět….. Na Motovíkendu máte možnost vyzkoušet si motocykly značek Royal Enfield, Jawa, Benelli a SWM. Jízdu si můžete koupit v doprovodném programu. Co dělat poté, kdy si pořídíte svůj lístek?

    Se zakoupenou vstupenkou na testovací jízdu (vytištěnou či staženou do mobilu jako PDF) se dostavte nejméně 20 minut před plánovaným časem jízdy do pavilonu V ke stánku Motoklubu Policie ČR (č. st. 35) k vyplnění protokolu o jízdě.

    Kromě vstupenky na testovací jízdu potřebujete také:
    »2 doklady: občanský průkaz (nebo cestovní pas) a řidičský průkaz,»předepsané oblečení a vybavení k jízdě na motocyklu,»nebýt pod vlivem omamných či psychotropních látek.

    U registračního pultu vás přítomný policista zkontroluje na způsobilost k jízdě (policista má právo nepřipustit nezpůsobilé osoby k testovací jízdě bez nároku na vrácení ceny testovací jízdy). Po vyplnění protokolu o testovací jízdě vám zapůjčíme bezpečnostní prvek (reflexní kšandy či vestu).

    Poté vyjdete na Stanoviště organizovaných jízd před pavilonem V, kde se uskuteční instruktáž k jízdě v kordonu (max. 10 motocyklů).

    Páteční jízdy trvají do 90 minut. Cílem je Polygon Automotodromu Brno, kde si lze za přítomnosti instruktorů motoškoly vyzkoušet zvláštní jízdní úkony.

    Sobotní a nedělní jízdy trvají cca 60 minut. U Automotodromu Brno je možné udělat pauzu na vyfotografování.

    (V případě nevlídného počasí může být trasa zkrácena dle uvážení policistů. Tato skutečnost nezakládá nárok na vrácení peněz za testovací jízdu.)

    Po jízdě zaparkujete motocykl dle instrukcí doprovázejících policistů na stanoviště a odevzdáte bezpečnostní prvek.

    Nezapomínejte, že vstupenka na testovací jízdu neplatí jako vstupenka na Motovíkend. Tu je nutné přikoupit on-line, nebo na místě.

  • NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY A ODPOVĚDI NA NĚStačí mi k návštěvě jízdy pouze lístek na ni?
    Ne, pro vstup na workshop musíte mít také lístek na Motovíkend. Pokud si ale rezervujete více jízd v jeden den, stačí vám pouze jedna vstupenka do areálu.

    Mám více jízd v jeden den. Musím si kupovat také více vstupenek na Motovíkend?
    Ne, stačí vám pouze jedna vstupenka do areálu na den.

    Musím se pro nákup vstupenek registrovat?
    Registrace není nutná. Nicméně pokud ji provedete, budete mít přehled vstupenek vždy ve svém profilu na webu. Pokud si navíc stáhnete aplikaci BVV Trade Fairs, budete mít lístky v telefonu a nemusíte je tisknout.

    Musím vstupenky tisknout? A musím je tisknout barevně?
    Nemusíte, stačí je ukázat na displeji telefonu. Pokud je tisknete, můžete to udělat i černobíle. Důležité je, aby byl řádně vytištěný QR kód v horní části lístku.

    Kdy mi lístky přijdou?
    Vstupenky obdržíte na e-mail za několik minut po dokončení nákupu.

    Můžu při on-line rezervaci platit na fakturu nebo bankovním převodem?
    Při nákupu on-line můžete platit pouze kartami Maestro, MasterCard, Visa a Visa Electron. Platba se uskuteční přes bránu ČSOB, nicméně zaplatit můžete s kartou vydanou jakoukoliv bankou. Přesvědčte se však, že máte povolené platby na internetu.

    Nepodařilo se mi lístky zaplatit. Co teď?
    Pokud se platba neuskutečnila, musíte vytvořit novou objednávku. Bohužel vás nemůžeme znovu nasměrovat na platební bránu.

    Můžu si vstupenky koupit on-line, ale zaplatit je až na místě?
    Elektronické vstupenky musíte zaplatit on-line.

    Vše jsem zaplatil/a, ale nic mi nepřišlo.
    Zkontrolujte si, zda e-mail se vstupenkami nepřišel do složky Hromadné, Newslettery, Spam a podobně. Pokud jste registrovaní, můžete si vstupenky také stáhnout přímo z vašeho profilu nebo ji ukázat v mobilní aplikaci.

    Co když si nákup rozmyslím a na jízdu nebudu chtít jít?
    Vstupné za nevyužité lístky se nevrací. Jízdy také nejde vyměnit.

 

Zdroj: Motovíkend