Macka na silnici naviguje Dakarská závodnice Roučková:

Na navigátorském sedadle si Roučková soutěžní sport vyzkouší naostro vůbec poprvé na Tipcars Pražském Rallysprintu 2019 již tento víkend. Jméno dakarské závodnice a Duklačky Ollie Roučková se tak objeví na skle závodního vozu Porsche 997 GT3.

TipCars Pražský Rallysprint vždy býval závod, při kterém sice jde o vteřiny a v cíli se rozdávají poháry, ale je to především show pro diváky a zábava. „Upeklo se to relativně rychle, i proto je moje role nováčka navigátora ideální. Není na mě žádný tlak. “ – přioustila.

Karel Macek Ollie pozval na test před víkendovým Pražským Rallye sprintem. Kde proběhlo seznámení s celým týmem Motor team Macek, vozem Porsche 997 GT3 , ale teké s druhým adeptem na navigování Frntiškem Kubou.

 

Macek jí ukázal co auto umí.  “ Po necelých 4 minutách jsem chtěla vrátit licenci, je to až neskutečný jak to auto má tým naladěný. Ta akcelerace, to jak to zatáčí a poslouchá.“ – uvedla 35letá závodnice.

Motor team Macek s.r.o., pod vedením Karla Macka se prezentoval na významných soutěžích a to s vozem Toyota Corolla WRC , od roku 2009 s Toyotou Corollou S 2000. Oba vozy byly ozdobou všech soutěží a přitahovaly na sebe zaslouženou pozornost médií a diváků. Od sezóny 2013 máme novinku, snad také ozdobu soutěží, první postavené vozidlo v České republice, postavené na rally soutěže a to Porsche 997 GT3.