Bohužel na Dakaru nestartujeme

Vážení partneři, přátelé,

dnes proběhlo představení českého týmu Moto Racing Group před jubilejním 42. ročníkem Rallye Dakar 2020.

V prostorách SHERLOG Technology a.s. byla představena kompletní technika, doprovodná technika a složení týmu.  V rámci této tiskové konference jsme společně s navigátorem Danielem Zelenkou oznámili velmi smutnou zprávu – naší neúčast na Dakaru 2020.

Bohužel jsme nebyli schopni domluvit podmínky se Saudskou Arábií pro naší účast s GENERÁLNÍM sponzorem Penthouse. Po dlouhých měsících plných jednání a vyměňování emailů/telefonátů, jsme byli nuceni start na Dakaru zrušit.

  • Citace Ollie: „Nepíše se mi to lehce, je to teprve týden co jsem se dozvěděla smutnou zprávu o tom, že Dakar Rally pro příští ročník musíme vynechat. Jsem velmi smutná a zklamaná, ale musím jít dál a soustředit se na to, co přijde. Zatím co naši teamové kolegové budou bojovat o co nejlepší umístění na Dakaru 2020, my budeme fandit, ale také pracovat na další sezoně. Letošní sezona se nám vyvedla na výbornou, nejen že jsme byli první ČR SidexSide v cíli Dakarské rally, ale také jsem byla první ženou z ČR startující ve dvou kategoriích a úspěšně dojela v obou případech. Dakar 2019 nám vynesl 20. místo, cenu Elišky Junkové a vývoj jedinečné Dakarské stavby. Spousta vás mi fandí, moc si toho vážím a snad jsem vás moc nezklamala, bohužel proti větrný mlýnům se bojovat nedá… „

Fokus je jasný,  a tak mám před sebou nabitou Rally sezonu, která bude čítat Světovou, ale také Evropskou scénu. V jednotlivých závodních sériích OLLIE zasedne i za řídítka 4kolky.

  1. FIM World Baja – Aragon, Hungarary…
  2. FIM Europe Cross Country – Finland, Estonia….
  3. Dálkové rally ….
 
Součástí nadcházející sezony budou akce, show, projekty – tak jak v minulých letech: 
  • Exibice v ČR
  • Show s partner
  • Výstyvy
  • Besedy….

 
Fyzická příprava – OCR závody – překážkové běhy: 
  • Europe OCR
  • World Spartan race Trifecta, OCR
  • ČR – Spartan race, Překážkáč, Šnek Race, Gladiátor race, Excalibur race, ATLETIKA……